Vermiste vrouw ‘genoot’ van wandeling

Een 82-jarige vrouw is vandaag een tijdje vermist geweest. Ze was weggelopen uit zorgcentrum De Stoevelaar waarna een zoektocht werd ingezet. De politie kreeg daarbij hulp van diverse burgers. De vrouw werd aangetroffen door oplettende mensen die haar terug brachten. Deze werden door de dienders met een vleugje humor bedankt op Facebook. “Super bedankt voor uw hulp, ook voor de overigen die hebben helpen zoeken! Mevrouw heeft genoten van haar wandeling.”

Stoevelaarklein

Gerelateerde berichten

  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • Bejaarde (82) bestolen van handtas en geld2 oktober 2014 Bejaarde (82) bestolen van handtas en geld Een 82-jarige bewoonster uit Goor is gistermiddag op zeer laffe en brute wijze bestolen van haar handtas. Tijdens het winkelen in een supermarkt aan het Jannink werd ze aangesproken door […]
  • Avond4Daagse nu wel van start30 mei 2018 Avond4Daagse nu wel van start "De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas..." deze strofe uit een oud-Hollands kinderliedje deed vanavond wél opgeld voor de deelnemers aan de Goorse Avond4Daagse. Ruim 600 […]
  • Wie kent deze mensen ?1 november 2020 Wie kent deze mensen ? De redactie kreeg een bijzonder verzoek van Henny Peijnenburg uit Den Bosch. Zij is op zoek naar mensen, die personen op de foto’s hieronder herkennen uit de periode maart tot en met […]
  • Archeologische wandeling op de Herikerberg8 oktober 2018 Archeologische wandeling op de Herikerberg Er wordt komende zondag, 14 oktober, een archeologische wandeling gehouden op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. De Herikerberg is één van de meest prominente ‘bergen’ van […]