Zorgappartementen hockeycomplex lager, buurt blijft strijden

Het zorgcomplex met aanleunwoningen op het terrein van de Goorse hockeyclub GMHC wordt drie meter lager dan aanvankelijk gepland. Buurtbewoners hadden bezwaren tegen de hoogte van 12 meter en na overleg met initiatiefnemer Zovacon is bepaald dat het gebouw niet hoger dan 9 meter zou worden. De bezwaarmakers die ook een toename van de parkeerproblematiek in de Rubenstraat vrezen, willen het nu ‘hogerop’ zoeken om de komst van het gebouw te voorkomen. De gemeente wil toestemming verlenen voor de komst van 24 zorgappartementen en 12 aanleunwoningen op het nu nog braakliggende terrein achter de nieuwe hockeykantine- en kleedkamers aan de kant van de Scherpenzeelseweg.

Schapenhockey3Nu grazen er nog schapen, straks komt er een zorgcomplex

Gerelateerde berichten

  • 14 woningen in de verkoop op ‘Het Hectorhof’11 juni 2021 14 woningen in de verkoop op ‘Het Hectorhof’ De gemeente heeft deze week de vergunningen afgegeven voor de bouw van 14 zogenoemde levensloopbestendige woningen én een zorgcomplex aan de Scherpenzeelseweg in Goor op het terrein van […]
  • Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld10 juli 2015 Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld Cliënten van de JP vd Bentstichting zullen in 17 vd 24 zorgappartementen komen te wonen op het nu nog braakliggende terrein naast het hockeyveld. Deze site meldde al eerder dat de gemeente […]
  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]
  • Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State15 juni 2017 Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State Het zorgcomplex van de JP van den Bentstichting aan de Scherpenzeelseweg lijkt er gewoon te gaan komen ondanks bezwaren van buurtbewoners. Die vroegen gisteren bij de Raad van State om het […]
  • Hockeyinternational van Wijk bij GMHC21 augustus 2015 Hockeyinternational van Wijk bij GMHC Hoog bezoek morgen bij hockeyclub GMHC. Lieke van Wijk komt langs voor een clinic die ze zal geven aan de F, E- en D-jeugd. De jonge van Wijk, speelster van het Vughtse MOP, maakte in […]