Bril verloren in Rembrandtstraat

Wim Koeleman is vandaag zijn bril verloren in de Rembrandtstraat. Het gaat om een grijze bril met een paars accent. Mocht de bril gevonden zijn, wil de vinder dan contact opnemen met Wim? Dat kan door te bellen naar 0547-274657.

Gerelateerde berichten

  • Donderdag sumo worstelen voor kinderen14 augustus 2017 Donderdag sumo worstelen voor kinderen Er was voor kinderen in Goor al heel wat te beleven de afgelopen weken, maar de jongerenwerkers van Salut voegen daar nog een zomeractiviteit aan toe. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar […]
  • Conciërge Bertus neemt afscheid28 mei 2010 Conciërge Bertus neemt afscheid Scholengemeenschap De Waerdenborch heeft na bijna 38 jaar afscheid genomen van conciërge Bertus Rugenbrink. Via de Van Essenschool, het Thomas Ainsworthcollege en nu De Waerdenborch heeft […]
  • jb gestolenfiets batavus live d53 groen12 maart 2013 Brutale fietsdiefstal in centrum Markelo In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart is in het centrum van Markelo een fiets gestolen. De fiets is achter het huis weggehaald, de dief heeft zich door het hekwerk te openen toegang […]
  • Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland30 september 2021 Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland De Goorse slager Stefan Beld heeft de tweede prijs behaald in de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Beld was al genomineerd en de top 10 werd gisteren bekend gemaakt tijdens online […]
  • Ook ABN AMRO sluit haar deuren6 april 2017 Ook ABN AMRO sluit haar deuren Het bankkantoor van ABN AMRO in Goor gaat haar deuren sluiten. Het iconische pand sluit vanaf 16 juni haar deuren.  Reden is de sterke afname van de diensten op het kantoor in 't Twentse […]