Sfeerimpressie Seniorentocht 2016

Ze hadden er fantastisch weer bij. De honderden deelnemers van de Seniorentocht. Vanochtend trokken zij voor de 69ste editie door het Twentse land naar Duitsland voor een gezellig dagje uit met het Schoolfeestbestuur. Voor de traditionele afsluiting bij De Bebsel gingen de Goorse ouderen naar het Duitse Emsburen voor een hapje en een drankje. De Seniorentocht geldt als officieuze aftrap van het Schoolfeest 2016. Op woensdag 22 juni is de tweede editie van de Seniorenmiddag in de Tent. Dan begint Schoolfeest ook officieel. Hieronder een sfeerimpressie van de Seniorentocht. Een uitgebreidere fotoserie is ook te zien op de site van het School en Volksfeest via deze LINK.

Seniorentocht0

Seniorentocht1

Seniorentocht2

Seniorentocht3

Seniorentocht4

Seniorentocht5

Seniorentocht6

Seniorentocht7

Seniorentocht8

Gerelateerde berichten

  • Toen de villa’s er nog niet stonden18 september 2014 Toen de villa’s er nog niet stonden Ook op de nieuwe site duiken we geregeld in de koffer met oude foto's. Vandaag een prachtige prent van Erna Aalbers. Haar opa en oma zijn druk aan het werk op het land aan de […]
  • EK Schreuder eindigt in mineur door blessure11 december 2011 EK Schreuder eindigt in mineur door blessure Zwemster Hinkelien Schreuder heeft de EK kortebaan in het Poolse Szczecin verlaten. De Goorse gouddelfster zou vanmiddag in actie komen op de 50 meter vrije slag. Maar door een aanhoudende […]
  • Gemeentewerf in Goor gaat dicht26 april 2012 Gemeentewerf in Goor gaat dicht De buitendienst van de gemeente wordt gereorganiseerd. Het college van B&W heeft besloten dat onder meer het gemeentewerf aan de Patrijzenstraat in Goor gaat sluiten. Ook wordt het […]
  • Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht30 juni 2019 Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht Kump Wa Good is de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, dat werd zojuist bekend tijdens prijsuitreiking in de Tente. Ik & De Rest, die voorgaande vijf jaren wonnen, […]
  • oudec10007 januari 2012 ‘Parkeerplaatsen op plek oude C1000’ Als de gemeente het concept masterplan centrum Goor opvolgt, komen er op de plek van de oude C1000 extra parkeerplekken. Droogh Trommelen en Partners raadt aan de oude C1000 af te slopen, […]