Zomerbridgen in hockeykantine

De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed Hockey Club aan de Rubensstraat. Er wordt gespeeld in meerdere lijnen, dus ook beginnende bridgers zijn van harte welkom. De uitslag is direct na afloop bekend en de scores staan dezelfde avond op een speciale website. Voor de winnaars zijn prijzen beschikbaar. Aanmeldingen kan per email naar: nkzomerdrive2016@nullgmail.com, via telefoonnummer 06-34273992 of in de hockeykantine op dinsdag tot 19.15 uur. De overige zeven data zijn 31 mei, 14 en 28 juni, 12 en 26 juli, 9 en 23 augustus.

Bridgekaarten

Gerelateerde berichten

  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]
  • Schapen grazen op hockeyterrein21 mei 2015 Schapen grazen op hockeyterrein Het sportcomplex van de Goorsche Mixed Hockey Club heeft er een vijftiental bewoners bij. Er graast sinds kort een kudde schapen op het braakliggende terrein achter het nieuwe clubgebouw. […]
  • Bridge-avond levert 1000 euro op12 maart 2019 Bridge-avond levert 1000 euro op Voor de 19e jaar achtereen heeft de Lions club Goor–Markelo–Diepenheim een benefiet bridge-drive georganiseerd ten behoeve van een goed doel. Deze keer was dat voor de “Stichting De Hart […]
  • Troef/Vrouw zoekt bridgende dames18 augustus 2015 Troef/Vrouw zoekt bridgende dames Troef/Vrouw, de Goorse damesbridgeclub is op zoek naar meer leden. De club speelt om de week op donderdag in zaal De Bebsel en roept ook vrouwen op die er nog niet aan denken toe te zijn […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]