Zomerbridgen in hockeykantine

De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed Hockey Club aan de Rubensstraat. Er wordt gespeeld in meerdere lijnen, dus ook beginnende bridgers zijn van harte welkom. De uitslag is direct na afloop bekend en de scores staan dezelfde avond op een speciale website. Voor de winnaars zijn prijzen beschikbaar. Aanmeldingen kan per email naar: nkzomerdrive2016@nullgmail.com, via telefoonnummer 06-34273992 of in de hockeykantine op dinsdag tot 19.15 uur. De overige zeven data zijn 31 mei, 14 en 28 juni, 12 en 26 juli, 9 en 23 augustus.

Bridgekaarten

Gerelateerde berichten

  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]
  • Schapen grazen op hockeyterrein21 mei 2015 Schapen grazen op hockeyterrein Het sportcomplex van de Goorsche Mixed Hockey Club heeft er een vijftiental bewoners bij. Er graast sinds kort een kudde schapen op het braakliggende terrein achter het nieuwe clubgebouw. […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Bridge-avond levert 1000 euro op12 maart 2019 Bridge-avond levert 1000 euro op Voor de 19e jaar achtereen heeft de Lions club Goor–Markelo–Diepenheim een benefiet bridge-drive georganiseerd ten behoeve van een goed doel. Deze keer was dat voor de “Stichting De Hart […]