Hector 3 wint districtsbeker

Het derde elftal heeft vandaag de districtsbeker voor zesde-klassers gewonnen. De ploeg van coach Johan Morsink won overtuigend met 7-1 van Winterswijk 13. Martin Olijdam en Frank Eeftink scoorden beiden drie treffers voor de groen-witten nadat Bob Poorthuis de score opende. De bekerfinale werd gespeeld op het veld van AD ’69 in Aalten. Er was veel publiek uit Goor dat met een touringcar en enkele auto’s afreisde om de Hectorianen aan te moedigen. Hector 3 is een elftal met oud gedienden die enkele jaren geleden ook al de districtsbeker wonnen.

Hector3bekerAanvoerder Henri Meesterberends tilt de beker omhoog

Gerelateerde berichten

  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend24 juli 2020 Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend De KNVB heeft de poule-indeling van de bekercompetitie voor de Goorse voetbalclubs openbaar gemaakt. Zaterdag-vierdeklasser GFC treft daarin met Achilles '12 en Juliana '32 twee Hengelose […]
  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • Zware loting Goorse clubs in bekertoernooi8 september 2016 Zware loting Goorse clubs in bekertoernooi Hector en Twenthe treffen pittige tegenstanders in de eerste play off-ronde van het regionale bekertoernooi. Beide ploegen overleefden de poulefase en spelen nu beiden tegen Gelderse […]