Hector 3 wint districtsbeker

Het derde elftal heeft vandaag de districtsbeker voor zesde-klassers gewonnen. De ploeg van coach Johan Morsink won overtuigend met 7-1 van Winterswijk 13. Martin Olijdam en Frank Eeftink scoorden beiden drie treffers voor de groen-witten nadat Bob Poorthuis de score opende. De bekerfinale werd gespeeld op het veld van AD ’69 in Aalten. Er was veel publiek uit Goor dat met een touringcar en enkele auto’s afreisde om de Hectorianen aan te moedigen. Hector 3 is een elftal met oud gedienden die enkele jaren geleden ook al de districtsbeker wonnen.

Hector3bekerAanvoerder Henri Meesterberends tilt de beker omhoog

Gerelateerde berichten

  • Zware loting Goorse clubs in bekertoernooi8 september 2016 Zware loting Goorse clubs in bekertoernooi Hector en Twenthe treffen pittige tegenstanders in de eerste play off-ronde van het regionale bekertoernooi. Beide ploegen overleefden de poulefase en spelen nu beiden tegen Gelderse […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • Hector en Twenthe gelijk, GFC verliest25 augustus 2015 Hector en Twenthe gelijk, GFC verliest In het regionale bekertoernooi wisten de Goorse voetbalclubs, in tegenstelling tot de eerste duels, in de tweede ronde niet tot winst te komen. GFC ging in Saasveld met 4-1 onderuit tegen […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]