Twenthe speelt gelijk tegen Emos

Twenthe heeft laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Emos. In Enschede werd het 2-2 in een duel waarin Emos een karrenvracht aan kansen miste. Mark Nijland opende namens de Goorse Tricolores de score na dik een half uur spelen door de bal met de punt van de schoen uit de kluts binnen te werken. 0-1 was tevens de ruststand. Emos kreeg direct na rust twee goede kansen op de gelijkmaker maar die werden gemist. De derde mogelijkheid werd gepromoveerd tot doelpunt: 1-1. Een klein kwartier later tikte Wouter Leusink de 1-2 binnen na een voorzet van Jeffrey Asbroek. Daarna zette Emos veel druk en kreeg het legio kansen.

Emostwenthe1Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker. Emos kreeg daarna nog prima kansen op de zege maar de bevrijdende treffer viel niet voor de ploeg van trainer Michel Veurink die na afloop de late, winnende, treffer van Hector tegen Buurse met gejuich ontvingen want doordat Hector de derde periode pakt ten kost van GFC dat vandaag verloor speelt Emos als nummer vier van de ranglijst ook in de nacompetitie. vv Twenthe is de nummer twee en allang zeker van die nacompetitie waarin het Emos zo weer zou kunnen treffen. Twenthe is de eerste ronde vrij en speelt om een plek in de derde klasse een tweeluik tegen de winnaar van Saasveldia, de nummer 2 uit 4A, en Emos.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe doet uitstekende zaken in Lonneker11 oktober 2015 Twenthe doet uitstekende zaken in Lonneker Twenthe profileert zich steeds nadrukkelijker als een van de titelkandidaten in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Michel Mensink won vandaag in een waar doelpuntenfestijn met 3-5 […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Beladen duel voor Twenthe13 februari 2016 Beladen duel voor Twenthe De bal rolt weer in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en voor vv Twenthe kon het nog wel eens een heet potje worden. De ploeg van trainer Michel Mensink ontvangt morgen op […]
  • Nijland loodst Twenthe langs Neede4 oktober 2015 Nijland loodst Twenthe langs Neede De terugkeer van de lang geschorste Mark Nijland legt vv twenthe geen windeieren. De ervaren aanvaller had met twee treffers een groot aandeel in de 3-2 thuiszege op Sportclub Neede. […]