Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg

Een vrachtwagen is aan het begin van de avond een deel van de lading verloren op de Enterseweg in Goor net voor tankstation Hoek. De chauffeur die bouwmaterialen vervoerde, nam een bocht naar alle waarschijnlijkheid iets te enthousiast waardoor een deel van de vracht naar beneden viel en voor een groot deel op het fietspad naast de weg terecht kwam. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Er was korte tijd sprake van oponthoud voor het overige verkeer maar nadat de bouwplaten van de straat zijn gehaald en weer zijn opgeladen kon de vrachtwagen zijn weg vervolgen.

Ladingverloren1

Gerelateerde berichten

  • Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten23 december 2018 Getankt zonder betalen met gestolen kentekenplaten Bij tankstation Hoek aan de Enterseweg is afgelopen vrijdag benzine gestolen door een bestuurder van een Volkswagen Golf. Hij tankte aan het begin van de avond en reed daarna weg zonder […]
  • Scooterrijder onderuit op Enterseweg9 september 2016 Scooterrijder onderuit op Enterseweg Een scooterrijder is gisteravond hard onderuitgegaan op de Enterseweg in Goor. De bestuurder is daarbij gewond geraakt en met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis […]
  • En weer ligt de luifel eraf…13 augustus 2019 En weer ligt de luifel eraf… Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]
  • Joop van den Einde groots gehuldigd10 december 2017 Joop van den Einde groots gehuldigd Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geĆ«erd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse […]