Twentse Stories & Scottish Whisky

De Goorse Whisky Club organiseert ook dit jaar weer een thema-avond in de blokhut van de scouting. Vrijdag is het clubhuis het decor van Twentse verhalen gecombineerd met Schotse whisky. Streektaalconsulent Harry Nijhuis van de Twentse Welle zal de deelnemers voor de derde keer in successie meenemen in in het typisch kenmerkende taalgebruik van de Tukker. Aan de orde komen als te doen gebruikelijk enkele spreekwoorden en gezegden. Vanzelfsprekend wordt tijdens de avond diverse soorten whisky’s geschonken. De avond begint om 20.00 uur. Deelname voor leden is €15. Ook niet leden zijn welkom. Voor meer info, check de site.

whiskey

Gerelateerde berichten

  • Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub22 januari 2021 Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub Er wordt een speciale jubileumwhisky gebotteld ter ere van het 10-jarig jubileum van de Goorse Usquebaugh Society. Dé whiskyclub van het Twentse Haagje brengt in samenwerking met Bar […]
  • Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner25 oktober 2020 Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner Het jubileum van de Goorse Whiskyclub GUS wordt dit jaar ondanks de corona-maatregelen toch gevierd. Het tien jarig bestaan wordt opgeluisterd met het jaarlijkse diner met een speciaal […]
  • Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse2 oktober 2019 Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse De Goorse Usquebaugh Society (whiskeyclub) organiseert op vrijdag 11 oktober een whiskey- en kaasavond bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Er worden dan door kaaskenner Wim Welberg zes kazen […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Whiskey, CD-presentatie en Doe-middag voor kinderen15 september 2017 Whiskey, CD-presentatie en Doe-middag voor kinderen De activiteitenkalender voor het komend weekeinde begint met de opening van de jubileumexpositie '10 jaar erkend museum' in het Goors Historisch Museum, vanmiddag door burgemeester Nauta. […]