Albatros winnaar Leesvirus

De kinderen van groep 5 en 6 van de Albatros hebben de leeswedstrijd ‘Leesvirus’ gewonnen. de Goorse kinderen haalden de meeste punten bij dit leesbevorderingsproject waarin kinderen van alle scholen in de Hof van Twente op verschillende manieren met boeken bezig zijn geweest. Ook het zilver bleef in Goor want De Heeckerenschool werd tweede. Donderdagochtend was de afsluiting van de activiteiten en de prijsuitreiking in de bibliotheek in Goor. Daarbij was ook Iris Boter, de auteur van “Hero, de superheldenhulp-hond” om te vertellen over haar werk. De kinderen van de Albatros kregen allemaal een medaille en een grote beker. Bij terugkomst op school was er ook nog het onthaal van de leerlingen van groep 8.

AlbatrosleesvirusDe Albatrosleerlingen die ‘Leesvirus’ wonnen

Gerelateerde berichten

  • Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen23 april 2020 Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen De bibliotheek Hof van Twente gaat boeken bezorgen bij ouderen die daar behoefte aan hebben en nu niet in staat zijn om 'leesvoer' te lenen. De bieb in Goor is vanwege het Corona-virus […]
  • Bieb weer open, leescafé nog niet9 mei 2020 Bieb weer open, leescafé nog niet Vanaf volgende week maandag (18 mei) is de bibliotheek Hof van Twente in Goor weer geopend terecht om boeken te lenen en terug te brengen met inachtneming van de geldende Coronaregels. […]
  • Schrijvers op Goorse scholen4 november 2014 Schrijvers op Goorse scholen Op initiatief van de Bibliotheek Hof van Twente worden met enige regelmaat schrijvers uitgenodigd om te komen verhalen in de klassen in Goor en omgeving. Gisteren was de Hilversumse […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • We hebben er een geitje bij…27 januari 2016 We hebben er een geitje bij… Vandaag is ook in Goor het startsein gegeven voor de Nationale Voorleesdagen. Die duren tot en met 6 februari en zijn bedoeld om iedereen er op attent te maken dat regelmatig voorlezen op […]