Maxim van 6 wil FC Twente financieel steunen

Hij is nog maar zes jaar maar zijn hart klopt onophoudelijk voor FC Twente. De 6-jarige Maxim Knoops is dan ook enorm aangedaan na de beslissing van de KNVB om de Enschedese club terug te zetten naar de Jupiler League. De financiĆ«le wanordelijkheden hebben Maxim doen besluiten om zelf in actie te komen. Hij keek in zijn spaarpot en nadat hij die had omgekeerd schreef hij een begeleidend briefje: “Voor FC Twente, van Maxim.” De Goorse Twentefan doneert een kleine verzameling munten van in totaal een kleine euro maar het gebaar is groots met een hele grote G.

Maximbriefje

Gerelateerde berichten

  • Eeftink toch niet in FC Twente’s degradatiecabaret7 mei 2018 Eeftink toch niet in FC Twente’s degradatiecabaret Het blijkt allemaal te berusten op een misverstand. De degradatieshow van FC Twente komt er vlak voor de nieuwe voetbalcompetitie, maar wel zonder Bert Eeftink. Hij werd per abuis genoemd […]
  • Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker19 april 2017 Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker Het cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn de geestelijke vaders achter het nieuwe Twentse nummer 'Ik heur hier' dat afgelopen zaterdag werd gelanceerd in de Grolsch Veste […]
  • Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue4 december 2015 Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue De inmiddels landelijk bekende FC Twente Crisis-revue heeft ook een fraaie Goorse inbreng. De show rondom het 50-jarig jubileum van de Enschedese eredivisie loopt deze- en volgende week in […]
  • Goorse gezelligheid in Florence…18 augustus 2022 Goorse gezelligheid in Florence… Dat Goor een jarenlange traditie als FC Twente-bolwerk is inmiddels overal bekend. Ook vandaag uit zich dat weer tijdens het Conference League-avontuur van de rood witten in Florence waar […]
  • Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor3 juli 2022 Ruim 2000 toeschouwers zien FC Twente winnen in Goor FC Twente heeft vanmiddag de oefenwedstrijd op sportpark Heeckeren tegen het Deense FC Nordsjaelland met 1-0 gewonnen. Ruim 2000 toeschouwers zagen nieuweling Sem Steijn van de Enschedese […]