Hector begint met nederlaag in nacompetitie

Hector is de nacompetitie om een plek in de derde klasse begonnen met een 3-2 nederlaag. In een gelijkopgaande wedstrijd was RSC in Rossum na negentig minuten de gelukkigste. Hector kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Rick Biesemaat. Hij tikte binnen na een mooie solo van Christian Haverslag die twee tegenstanders passeerde en de bal goed terug legde. De doelpuntenmaker moest na 22 minuten geblesseerd van het veld. Joeri Wenderman was zijn vervanger. Na een klein half uur kwam RSC op 1-1. Na een rommelige situatie in het 16 meter-gebied van Hector kwam de bal voor de voeten van RSC-aanvoerder Wouter Weusthof. Hij schoot de bal fraai in de bovenhoek. Vlak voor rust kreeg Hector een uitgelezen kans op de 2-1. Unal kel miste alleen voor de keeper.

Hectorrsc3

Hector begon sterk na rust en dat resulteerde in een kans voor Michael Reijenberg die op de paal schoot. Na een kwartier kreeg RSC een strafschop. Een aanvaller werd volgens de arbiter in de rug gelopen. Hij zag net daarvoor wel een overtreding op Christian Haverslag over het hoofd. De strafschop werd toch toegekend en benut waardoor de Rossumse ploeg op voorsprong kwam. Daarna zette Hector veel druk en creƫerde een handvol goede kansen. Maar de gelijkmaker viel niet. De 3-1 wel na een uitbraak in de 40e minuut. Weer scoorde sterkhouder Weusthof. Een minuut voor tijd kwam Hector op 3-2 door een eigen goal van een Rossumse verdediger waardoor Hector komende donderdag nog alle kansen heeft voor een plek in de finale. Als Hector dan wint met 1 doelpunt verschil volgt een verlenging. Is het verschil groter dan gaan de groen witten naar de finale tegen vv Twenthe. Bij een gelijkspel of een nederlaag, is Hector uitgeschakeld en ook volgend jaar vierdeklasser.

Hectorrsc2

Hectorrsc1

Gerelateerde berichten

  • Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse16 mei 2016 Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse Hector heeft zich vanmiddag in en tegen Buurse geplaatst voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won na een late goal van Marinus Wolters […]
  • Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC26 mei 2016 Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC Hector is er niet in geslaagd om de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde klasse te bereiken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra bleef op eigen veld op 1-1 steken tegen RSC. […]
  • Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie17 mei 2016 Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie De KNVB heeft een aanpassing gedaan in het schema van de nacompetitie waardoor sv Hector niet tegen het Enschedese Vogido speelt in een eventuele finale maar tegen stadsgenoot Twenthe. […]
  • Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd25 mei 2016 Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd Trainer Mark Dijkstra was nog helemaal niet zo ontevreden na het eerste na-competitieduel van afgelopen zondag tegen RSC in Rossum maar gaat zijn elftal toch anders neerzetten. "Dat is […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]