Feestweek jubilerende Puntdakschool van start

Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is de aftrap gegeven op het schoolplein als inleiding op een keur aan jubileumactiviteiten voor de 115 leerlingen zoals een theatervoorstelling door eigen leerlingen in De Reggehof, een sportdag, een discofeest, een gezamenlijk ontbijt en een dans en muziekvoorstelling met de Body Boem Bigband van het zogenoemde ‘Fort van verbeelding’. De openbare Puntdakschool bestaat 40 jaar.

Puntdak40jaar

De Puntdakschool gebruikt als thema bij het uitzoeken van activiteiten altijd het toverwoord ‘verbinding’ aldus een woordvoerdster: “Verbinding tussen leerlingen, die (leren) samenwerken door samen te sporten, knutselen, plezier maken en toneelspelen; Verbinding tussen oud en jong, door ouders, maar ook grootouders actief te betrekken bij de activiteiten voor en door de leerlingen; Verbinding in de buurt, waarbij oog en aandacht is voor de veelal oudere buurtgenoten die vaak al jarenlang naast de school woonachtig zijn; Verbinding tussen vroeger en nu, wanneer het hernieuwd contact tussen oud-leerlingen en oud- leerkrachten plaatsvindt”.

Feestweekpuntdak1Het team leerkrachten van de Puntdakschool

 

Gerelateerde berichten

  • Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen12 september 2016 Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen De Gijminkschool bestaat 60 jaar en dat wordt deze hele week groots gevierd. In 1956 werd de school aan de Goorse van der Sluisstraat geopend en 5 jaar geleden weer verlaten voor een nieuw […]
  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik12 februari 2020 Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik Buurtvereniging de Leeuwerik werd in 1980 van de vorige eeuw opgericht en viert dus dit jaar haar 40-jarig jubileum. In het kader daarvan is er een reünie op zaterdagmiddag 20 juni voor […]
  • Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie13 mei 2017 Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie De Goorse korfbalvereniging Phenix’72 viert dit jaar het 45-jarig jubileum. Onder de noemer 'Feest der herkenning' wordt daarom een reünie georganiseerd voor oud-leden, ouders die in het […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]