Feestweek jubilerende Puntdakschool van start

Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is de aftrap gegeven op het schoolplein als inleiding op een keur aan jubileumactiviteiten voor de 115 leerlingen zoals een theatervoorstelling door eigen leerlingen in De Reggehof, een sportdag, een discofeest, een gezamenlijk ontbijt en een dans en muziekvoorstelling met de Body Boem Bigband van het zogenoemde ‘Fort van verbeelding’. De openbare Puntdakschool bestaat 40 jaar.

Puntdak40jaar

De Puntdakschool gebruikt als thema bij het uitzoeken van activiteiten altijd het toverwoord ‘verbinding’ aldus een woordvoerdster: “Verbinding tussen leerlingen, die (leren) samenwerken door samen te sporten, knutselen, plezier maken en toneelspelen; Verbinding tussen oud en jong, door ouders, maar ook grootouders actief te betrekken bij de activiteiten voor en door de leerlingen; Verbinding in de buurt, waarbij oog en aandacht is voor de veelal oudere buurtgenoten die vaak al jarenlang naast de school woonachtig zijn; Verbinding tussen vroeger en nu, wanneer het hernieuwd contact tussen oud-leerlingen en oud- leerkrachten plaatsvindt”.

Feestweekpuntdak1Het team leerkrachten van de Puntdakschool