GFC-dames tweede op Hoftoernooi

De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub Markelo dat met 1-0 won. Ook vv Twenthe en sv Hector waren met een damesteam vertegenwoordigd op de velden van Rood Zwart in Delden. Daar werd de aftrap verricht door burgemeester Nauta. Het Hoftoernooi voor mannen wordt in augustus gehouden in Markelo. Dat zou bij sv Hector moeten worden afgewerkt maar door de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld is dat niet mogelijk.

GFCdames1GFC Dames 1 (foto’s: website Rood Zwart)

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook Hector start met damesteam17 februari 2016 Ook Hector start met damesteam Hoewel de acceptatie nog niet altijd even soepel verloopt, heeft het vrouwenvoetbal ook in Goor inmiddels een stevige voet aan de grond. In navolging van GFC en Twenthe begint ook SV […]
  • The pink lady’s van sv Hector2 oktober 2015 The pink lady’s van sv Hector Opvallen doen ze in ieder geval wel. The Pink Lady's van sv Hector die elke maandag, in navolging van de mannelijke collega's op zondag, ook een zogenoemde 7 tegen 7-groep hebben […]
  • Hoftoernooi prooi voor dames Delden9 juni 2017 Hoftoernooi prooi voor dames Delden De Goorse damesteams zijn er niet in geslaagd om het Hoftoernooi op hun naam te schrijven. Zowel de voetbalsters van GFC, Twenthe en Hector reikten niet tot de eindstrijd. De finale werd […]
  • Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi15 augustus 2015 Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi Hector deed het van de drie Goorse clubs het beste tijdens het Hoftoernooi, gisteravond op de velden van vv Bentelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde in de groepsfase […]