Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december

De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar voren gehaald. Dit op verzoek van het management van Ali B. De voorstelling van de bekende Marokkaanse Nederlander is al uitverkocht maar mensen die wel kaarten hebben maar een week later niet kunnen, worden in de gelegenheid gesteld om de kaarten in te komen leveren. Dat geldt ook voor eventuele verkochte kaarten voor de show van Veldhuis. Meer informatie op de site van De Reggehof.

DEN HAAG - Ali B treedt op in Madurodam tijdens de Internationale Dag van de Vrede. Vijftienhonderd schoolkinderen lopen tijdens de vijfde Vredesloop door de stad van het Vredespaleis naar Madurodam. ANP KOEN VAN WEEL

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Twentse sagen op Erve Senkeldam20 juli 2021 Twentse sagen op Erve Senkeldam Aan de Deldensestraat 117 op Erve Senkeldam wordt komende vrijdag (23 juli) een bijzondere voorstellinge gehouden waarbij Twentse sagen centraal staan. Vertelster en theatermaker NinaDis […]
  • Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof5 december 2020 Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof Theater De Reggehof heeft het programma voor januari tot en met mei rond en gaat dat stukje bij beetje bekend maken via een zogeheten 'adventstkalender'. Via de social media-kanalen van […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof8 oktober 2020 Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor theater de Reggehof in Goor, is er morgenavond, vrijdag 9 oktober, toch een voorstelling. Voor een intiem gezelschap van […]