Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december

De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar voren gehaald. Dit op verzoek van het management van Ali B. De voorstelling van de bekende Marokkaanse Nederlander is al uitverkocht maar mensen die wel kaarten hebben maar een week later niet kunnen, worden in de gelegenheid gesteld om de kaarten in te komen leveren. Dat geldt ook voor eventuele verkochte kaarten voor de show van Veldhuis. Meer informatie op de site van De Reggehof.

DEN HAAG - Ali B treedt op in Madurodam tijdens de Internationale Dag van de Vrede. Vijftienhonderd schoolkinderen lopen tijdens de vijfde Vredesloop door de stad van het Vredespaleis naar Madurodam. ANP KOEN VAN WEEL

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Uitverkochte zaal Ali B. en de verjaardag van de Sint2 december 2016 Uitverkochte zaal Ali B. en de verjaardag van de Sint Het weekend voor de Goorse bevolking zal voor velen in het teken staan van de verjaardag van de Sint. De Goedheiligman brengt aan veel gezinnen een bezoekje om zijn verjaring feestelijk op […]
  • Voorstelling Ali B gaat niet door26 oktober 2018 Voorstelling Ali B gaat niet door De voorstelling die de bekende rapper en cabaretier Ali B volgende week zaterdag, 3 november, zou opvoeren in de Goorse Reggehof gaat niet door. De Amsterdamse Marokkaan zou met zijn […]
  • Ali B en Her Majesty in De Reggehof2 maart 2016 Ali B en Her Majesty in De Reggehof Er komen mondjesmaat meer namen van voorstellingen naar buiten die volgend theaterseizoen te zien zijn in de Goorse Reggehof. Na een aantal magere jaren waarin de klappen van de […]
  • Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten5 december 2014 Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten Voor de voorstelling LöS van Helligen Hendrik zijn alleen nog een paar kaarten voor komende zondag verkrijgbaar. De shows van morgen en volgende week zaterdag en zondag zijn volledig […]