Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd

Trainer Mark Dijkstra was nog helemaal niet zo ontevreden na het eerste na-competitieduel van afgelopen zondag tegen RSC in Rossum maar gaat zijn elftal toch anders neerzetten. “Dat is voor een deel noodgedwongen omdat ik Marinus Wolters (geschorst) en Tom van Middendorp (blessure) moet missen.” aldus de oefenmeester na de laatste training gisteravond. Daartegenover staat de terugkeer van aanvoerder Joost Minkjan en verdediger Menno de Leeuw.

Hectortraining3Mark Dijkstra (l) in conclaaf met Sjoerd Koster en Joos Minkjan tijdens de afsluitende training 

“Dat scheelt inderdaad en dus denk ik dat we een hele goede kans maken om door te gaan.” Hector moet morgenavond op het eigen Doesgoor een 3-2 achterstand goed maken om zich te plaatsen voor de finale van de nacompetitie over twee wedstrijden tegen stadsgenoot vv Twenthe. “Het gevoel is goed. We moeten er gewoon enorm op kletsen. Daar zijn we goed in en dat heeft ons ook zover gebracht. We gaan het sowieso wat anders neerzetten. Daar zeg ik nu niets over. Verder dan morgen kijk ik niet. Dat is voor later.” Het duel tussen sv Hector en RSC begint morgenavond om 19.30 uur en is live te volgen via deze site en op de radio bij Hofstreek FM. Als Hector met één goal verschil wint, volgt een verlenging en eventueel penalty’s. Bij een gelijkspel of een nederlaag zijn de groen-witten uitgeschakeld. Bij een overwinning met meer dan twee doelpunten verschil, gaat Hector naar de finale tegen Twenthe. Wordt dat gehaald dan is zondagmiddag om 14.00 uur op het veld van Hector de eerste van twee wedstrijden met als inzet promotie naar de derde klasse.

Hectortraining2

Gerelateerde berichten

  • Bijzondere voorbereiding Hector op nacompetitie21 mei 2016 Bijzondere voorbereiding Hector op nacompetitie De weken van de waarheid voor Hector zijn aangebroken. Vanaf morgen begint de nacompetitie voor de Goorse voetballers met de uitwedstrijd tegen RSC. Gisteren was de laatste training voor […]
  • Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC26 mei 2016 Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC Hector is er niet in geslaagd om de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde klasse te bereiken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra bleef op eigen veld op 1-1 steken tegen RSC. […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie28 mei 2016 Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie Hij was met het hele eerste elftal van vv Twenthe aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Hector en RSC afgelopen donderdag. Trainer Michiel Mensink zag ook het eerste duel in […]
  • Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie17 mei 2016 Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie De KNVB heeft een aanpassing gedaan in het schema van de nacompetitie waardoor sv Hector niet tegen het Enschedese Vogido speelt in een eventuele finale maar tegen stadsgenoot Twenthe. […]