Verglazing Goorse bedrijventerreinen op de tocht

Het is nog allerminst zeker of de ondernemingen op de drie Goorse bedrijventerreinen Zenkeldamshoek, De Whee en Spechthorst op termijn gebruik kunnen maken van glasvezelverbindingen. Er zijn nog veel te weinig aanmeldingen om de zogenoemde verglazing door de laten gaan. CBizz heeft het initiatief genomen om de glasvezelverbindingen te realiseren samen met Your Fiber van Gorenaar Herbert ter Morsche. Hij luidt de noodklok. “We zitten nu op 50% van wat we eigenlijk nodig hebben. We hebben er veel energie in gestoken om met dit glasvezelnetwerk de Goorse bedrijventerreinen naar een hoger niveau te tillen. Dit is een investering voor de toekomst waar alle bedrijven profijt van gaan hebben. Als de ondernemers nu niet meegaan, staan we straks met lege handen of betalen we een vermogen om alsnog glasvezel aan te leggen.”

Glasvezel2

Bedrijven hebben nog tot 17 juni de tijd om zich aan te melden. Dit kan via cbizz.nl/goor of via Ariane ICT, Reggestad Automatisering en Your Fiber. “Je merkt dat veel bedrijven enthousiast zijn, maar blijven afwachten. Maar het feit is ook dat als we met z’n allen blijven wachten, dat het er niet komt. Het moet dus nu wel gebeuren.” De bedrijven worden door de initiatiefnemers aan het begin van volgende week allemaal opnieuw aangeschreven met het verzoek zich in te schrijven. CBizz biedt op de industrieterreinen in Goor verschillende pakketten aan die in prijs variëren van 99 tot 400 euro per maand.

Gerelateerde berichten

  • Glasvezel op Goorse industrieterreinen24 november 2016 Glasvezel op Goorse industrieterreinen Er komt een gratis glasvezelnetwerk op de Goorse industrieterreinen Zenkeldamshoek, Spechthorst en De Whee. Initiatiefnemer is de Goorse ondernemer Herbert ter Morsche van Your Fiber en […]
  • Goors glasvezelbedrijf samen met CBizz19 april 2016 Goors glasvezelbedrijf samen met CBizz Het Goorse bedrijf Your Fiber wordt overgenomen door het landelijke CBizz. Your Fiber is opgericht- en in eigendom van Herbert ter Morsche en richt zich vooral op het realiseren van […]
  • Zonnepark Spechthorst/De Whee in gebruik, Stadslandbouw profiteert13 oktober 2020 Zonnepark Spechthorst/De Whee in gebruik, Stadslandbouw profiteert Het nieuwe zonnepark Spechthorst/De Whee in Goor heeft de eerste stroom geleverd. Het 8,6 hectare grote park kan energie opwekken voor zo'n 2400 huishoudens en is medio september door […]
  • Open Bedrijvendag trekt 18.000 bezoekers18 september 2016 Open Bedrijvendag trekt 18.000 bezoekers De Open Bedrijvendag op de Goorse industrieterreinen is vandaag enorm goed bezocht. Het organiserende Goor Collectief meldde een bezoekersaantal van 18.000 over de hele dag. Grote trekker […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]