Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend

De Open Dag van de Muziekschool is vandaag goed bezocht.  Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om  instrumenten uit te proberen. Voorafgaand aan de Open Dag werden de gerenoveerde muzieklokalen geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Geholpen door directeur Ruut te Velthuis onthulde hij de prachtig hernieuwde muzieklokalen (foto). Tijdens de Open Dag moeste de kinderen een route afleggen, waarna een sticker kregen na het bespelen van een instrument. Onder de kinderen met een volle kaart warden instrumenten verloot. Erik Vonkman en Puk Samsen wonnen een blokfluit. Babette Boonk won de prachtige gitaar en Wouter Timmer uit Markelo won de 25% korting op het lesgeld.

openingnieuwemuzieklokalen2.klein

Gerelateerde berichten

  • Cheque van 1200 euro voor muziekschool17 juni 2016 Cheque van 1200 euro voor muziekschool Een glimlach op het gezicht van directeur Ruut te Velthuis. Hij mag 1200 euro bijschrijven op de rekening van de Muziekschool Hof van Twente. Onder de noemer 'elk kind een instrument' werd […]
  • Ruut heeft het geflikt…22 augustus 2015 Ruut heeft het geflikt… Het is hem gelukt. Rond kwart over vijf vanmiddag finishte Ruut te Velthuis na vier uur en zes minuten in het Goorse centrum na zijn marathon. De wens om voor zijn vijftigste de klassieke […]
  • Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof31 augustus 2017 Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof Ruut te Velthuis vertrekt per 1 oktober 2017 bij De Reggehof en de muziekschool Hof van Twente. De 52-jarige Gorenaar gaat in Utrecht de functie van hoofd muziek bekleden bij het Utrechts […]
  • Ruut vertrokken voor warme marathon22 augustus 2015 Ruut vertrokken voor warme marathon Als een winnaar kwam hij, begeleid door Apollo, in een open auto vanuit zijn huis op de Whee, het Schoolfesstplein opgereden. Toch moest toen de zege nog behaald worden. Ruut te Velthuis […]
  • Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool14 maart 2018 Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool Clement Postmus begint op 1 mei aanstaande als nieuwe directeur van De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente. De 55-jarige Gorenaar is een ervaren manager die als leidinggevende […]