Apollo’s Bigband op de buhne met Marco Bakker

Een bijzonder optreden voor Apollo’s Bigband gisteren in Almelo. Daar trad de Goorse swingende formatie op met zangicoon Marco Bakker. Dat gebeurde voor een grote zaal vol ouderen in het Trivium Meulenbelt. De Bigband speelde tijdens een gala van de stichting Goal die zich inzet om activiteiten te organiseren voor deze doelgroep en minder validen. De stichting is opgezet en wordt geleid door Gorenaar Paul Gelen die ook tekende voor de organisatie van het spektakel in het Almelose zorgcentrum waar ook de cliënten zelf optredens verzorgden. Ook Commissaris van de Koning Ank Bijleveld was aanwezig met de burgemeester van Almelo, Jon Hermans.

MarcobakkerapolloMarco Bakker met de Bigband Apollo

Gerelateerde berichten

  • Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival13 april 2017 Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival Ernst Daniel Smid is komende maandag dé publiekstrekker tijdens het Bigband Festival in het Goorse centrum. De bekende zanger- en presentator van onder meer het tv-programma 'Una Voce […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]
  • Goorse Carbidfiets op TV Oost2 juli 2015 Goorse Carbidfiets op TV Oost De bijzondere Carbidfiets van Gorenaar Frank Vrielink was vanavond te zien in het TV Oost-programma Overijssel Vandaag. Verslaggever Paul Schabbink maakte een kort item met zijn […]
  • Zeven Goorse finalisten Hoftalenten 20158 december 2015 Zeven Goorse finalisten Hoftalenten 2015 De kans is groot dat de winnaar van Hoftalenten 2015 uit Goor komt. Zeven van de tien finalisten komen namelijk uit 't Twentse Haagje. Op woensdag 30 december strijden de zangtalenten om […]
  • Bubbelend in voorbereiding op Hoftalenten29 december 2015 Bubbelend in voorbereiding op Hoftalenten De spanning neemt toe voor de 10 zangtalenten die morgenavond strijden om de titel Hoftalent 2015 in theater De Reggehof. De coaches Ingmar Fokke, Femke Bleeker en Sanne Klein Horsman […]