Poll: Statushouders niet huisvesten op Tuindorp

Er is al veel over gezegd en geschreven maar ook uit een poll op deze site blijkt dat een meerderheid van 65% vindt dat het opvangen van jonge statushouders in de voormalige peuterspeelzaal op ’t Tuindorp geen goed idee is. De overige 35% denkt wel dat opvang daar zonder problemen kan plaats vinden. Morgenavond komen de PvdA, D66 en SP met een statement in de gemeenteraadsvergadering waarin met name om transparantie wordt gevraagd als het gaat om vluchtelingenopvang. Ook wordt dan voorgesteld om vluchtelingen te spreiden over de kernen in de Hof van Twente.

Sprakelstraatasielzoekers3

Voor de tegenstanders op ’t Tuindorp is dat te laat. Daar is de kogel al door de kerk. Alleen de PvdA wilde geen opvang op die plek. De overige fracties hebben daarmee wel ingestemd. De volgende poll gaat over ergernissen. Deze week gaan zogenoemde BOA’s op jacht naar hondenbezitters die hun viervoeter op de stoep of op straat laten poepen. Het blijkt regionaal de grootste ergernis van burgers op straat. Is dat in Goor ook zo of zijn er wel andere dingen waar we ons best wel boos kunnen maken ? U mag het zeggen !

hondenpoepbord

Gerelateerde berichten