Reggehof zet jubilarissen in het zonnetje

Theater De Reggehof heeft dit weekend een grote groep vrijwilligers in de schijnwerpers geplaatst. Het Goorse theater hield dit weekend niet alleen open huis in de muzieksschool. Ook werd de 22ste verjaardag van de schouwburg gevierd. Bij dit feest werd ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Onder hen ook enkele Goorse prominenten zoals raadslid Roel Bergman, Riet ten Duis en Andre Cominotto. Én gastvrouw Wilma Sandifort. Het gezicht van de Reggehof is al twintig jaar betrokken bij het theater. Overigens niet alle jubilerende vrijwilligers waren aanwezig. De Reggehof maakte tijdens de gezellige middag nog wel een groepsfoto met al haar vrijwilligers (foto).

vrijwilligers foto reggehof

10-jarig jubileum
Roel Bergman, Ria Biesemaat, Piet Bonzet, Jeroen Britsia, Andre Cominotto, Riet ten Duis, Joyce Jochems, Henk Kruse, Anita Meulman, Moniek Moekotte, Rieke Reitsema, René Siteur.

20-jarig jubileum
Bertus de Wals, Jan de Wit, Machteld Ensink, Roy Wigman en Wilma Sandifort.

Gerelateerde berichten