Wereldwinkel opent haar deuren

De Wereldwinkel in Goor houdt aanstaande zaterdag haar jaarlijkse open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in de achtergronden van de winkel of wil kennismaken met de artikelen en levensmiddelen in het assortiment is van harte welkom. Djembé-docent Pape zal de dag muzikaal ondersteunen met opzwepende klanken van de West-Afrikaanse percussie. Voor een korte workshop mag het publiek ook zelf achter de djembé plaatsenemen. De Wereldwinkel is zaterdag vanaf 09.00 uur geopend.
wereldwinkel_logo
Bezoekers worden begroet met een kopje koffie van Café de Origen, het exclusieve fair-trade-koffiemerk van de Wereldwinkel. Daarnaast is er een proeverij van Té de Origen, het nieuwe theemerk, verkrijgbaar in zeven verschillende smaken. Een stukje fair-trade chocoladetaart mag ook niet ontbreken.

Gerelateerde berichten

  • Elastiekenkoers 2016 fietst voor zorgboerderijen in de Hof14 november 2015 Elastiekenkoers 2016 fietst voor zorgboerderijen in de Hof De Elastiekenkoers fietst in 2016 voor zorgboerderijen in de Hof van Twente. Dat maakt de stichting bekend, die volgend jaar op de Schoolfeestdonderdag van 23 juni ruim 170 kilometer te […]
  • Clubs op Tweede Paasdag aan de bak15 februari 2017 Clubs op Tweede Paasdag aan de bak De Goorse voetballers moeten met Pasen toch aan de bak. De wedstrijden, die afgelopen weekend werden afgelast, zijn ingeroosterd op Tweede Paasdag. Op maandag 17 april moeten GFC, Hector […]
  • Koffiemorgen VVD met Tweede Kamerlid20 mei 2009 Koffiemorgen VVD met Tweede Kamerlid De lokale VVD houdt op zaterdag 30 mei een koffiemorgen met Tweede Kamerlid Han ten Broeke. Tijdens deze campagnebijeenkomst zal ruimschoots aandacht besteed worden aan de Europese […]
  • Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes26 april 2018 Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes De politie Hof van Twente heeft vanochtend een snelheidscontrole gehouden aan de Hengevelderstraat Goor. Dit na meerdere klachten van buurtbewoners die aangeven dat er vaak veel te ahrd […]
  • Satirische ansichtkaarten uit 1983…6 juli 2015 Satirische ansichtkaarten uit 1983… De Gorenaar en zelfspot. Het hoort al tijden bij elkaar. Het leidde in 1983 tot een satirische serie van 10 ansichtkaarten in de lokale weekkrant, uitgegeven door de zogenoemde fictieve […]