Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon

Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, fietsen en lopen in een tijd van 23 minuten en 37 seconden. Casper Quinten deed het goed in de categorie 10-11 jaar door vierde te worden. Niek Nijman werd 2e in de categorie jongens van 12 en 13 jaar.

Jochemmensink2De finish van Jochem Mensink

Bij de senioren was Diede Snijder de eerste Gorenaar op het uitslagenformulier met een 77e plek en een 46e voor mannen jonger dan 40 jaar. Bij de vrouwen onder 40 Maren Kuipers 14e en bij de dames van boven de 40 was er een 13e plaats voor Nicolette Spiering. De Hof van Twente-triathlon werd gisteren voor de tweede keer gehouden en kende enkele honderden deelnemers die starten in de Markelose Kösterskoele. Er waren ook veel Gorenaren aan de start. De snelste op de achtste triathlon was Martijn Paalman uit Apeldoorn die finishte na 56 minuten en 12 seconden na 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

Gerelateerde berichten

  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon20 mei 2017 Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon De bossen rondom Goor zijn morgen weer het decor voor de Hof van Twente-triatlon. Die wordt voor de derde keer gehouden. De organisatie is in handen van het Triatlon Team Hof van Twente […]
  • Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross4 maart 2017 Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross Bij de Nederlandse kampioenschappen cross in Amsterdam heeft het Goorse looptalent Niek Nijman zaterdag net naast een podiumplaats gegrepen. In zijn categorie, de jongens Junioren C, kwam […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Fietsvierdaagse met bijna 600 deelnemers van start19 oktober 2015 Fietsvierdaagse met bijna 600 deelnemers van start De Hof van Twente Herfst fiets4daagse is vanochtend van start gegaan met bijna 600 deelnemers. En dat is een meevaller voor de organisatie die op minder had gerekend vanwege de […]