Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon

Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, fietsen en lopen in een tijd van 23 minuten en 37 seconden. Casper Quinten deed het goed in de categorie 10-11 jaar door vierde te worden. Niek Nijman werd 2e in de categorie jongens van 12 en 13 jaar.

Jochemmensink2De finish van Jochem Mensink

Bij de senioren was Diede Snijder de eerste Gorenaar op het uitslagenformulier met een 77e plek en een 46e voor mannen jonger dan 40 jaar. Bij de vrouwen onder 40 Maren Kuipers 14e en bij de dames van boven de 40 was er een 13e plaats voor Nicolette Spiering. De Hof van Twente-triathlon werd gisteren voor de tweede keer gehouden en kende enkele honderden deelnemers die starten in de Markelose Kösterskoele. Er waren ook veel Gorenaren aan de start. De snelste op de achtste triathlon was Martijn Paalman uit Apeldoorn die finishte na 56 minuten en 12 seconden na 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.