Trein knalt op omgevallen boom

Een Syntus-trein die onderweg was van Lochem naar Goor is vanavond tegen een omgevallen boom gereden die op de rails lag nadat de bliksem was ingeslagen. Het ongeval gebeurde in de Meene net buiten Goor. Er vielen geen gewonden. De trein stond lang stil en is eerst onderzocht door technisch personeel. De brandweer was ter plekke om de boom van de rails te halen. Na verloop van tijd is besloten om de trein langzaam terug te laten rijden richting Lochem. De Goorse treinreizigers, onder wie Sjef van den Dungen die onderstaande foto’s maakte, liepen flinke vertraging op. Ze zijn per bus verder vervoerd.

Treinopboom

Brandweerinweiland2

Brandweerinweiland

Treinstilnabotsingopboom

Gerelateerde berichten

  • Punten sparen op Goors station en in de trein27 oktober 2015 Punten sparen op Goors station en in de trein Treinreizigers van en naar Goor kunnen vanaf vandaag punten sparen voor producten en activiteiten als er buiten de spits gereisd wordt. Syntus heeft op het traject […]
  • Trein botst op omgewaaide boom3 januari 2018 Trein botst op omgewaaide boom Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen […]
  • Aanrijding op de Grensweg19 november 2016 Aanrijding op de Grensweg Door een aanrijding met een persoon zaten vannacht 28 passagiers enkele uren vast in de trein. De trein die vanuit Delden richting Goor reed kwam ter hoogte van de Grensweg en […]
  • Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update)7 mei 2016 Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update) Update: De verstoring is sinds zondagochtend opgelost. Wie met de trein naar Hengelo reist heeft sinds vanmiddag vertraging door seinstoringen. De eerste seinstoring was tussen Goor en […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]