Manager Goorse Anytime-fitness in de prijzen

Rodey de Jonge van het Goorse Anytime Fitness is in Apeldoorn gekozen als manager van het jaar 2016 van alle vestigingen van Anytime in de Benelux. Dat zijn er op dit moment 50. De Jonge geeft leiding aan de drukbezochte sportschool die een speciale formule kent en daardoor dag en nacht geopend is. De Jonge, woonachtig in Lochem, was compleet verrast door de uitverkiezing. Hij werd met name geroemd om zijn doorzettingsvermogen. “Van twee. drie uurtjes in de week in het begin naar manager van de club. Jij weet van doorzetten en volhouden”aldus het juryrapport. Het aantal vestigingen van Anytime groeit explosief. Wereldwijd zijn er al zo’n 3100 vestigingen.

Rodeyanytime3

Gerelateerde berichten

  • Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen22 oktober 2015 Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen De gemeente Hof van Twente gaat een manager aanstellen die activiteiten ontwikkelt voor de Goorse winkeliers en de bedrijven in de andere vijf kernen in de Hof van Twente. De nieuwe man of […]
  • De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel6 juni 2018 De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel De Sportschool Goor is voor de derde keer op rij gekozen tot beste fitnesscentrum van Overijssel. De sportschool van Linus Pijfers aan de Bunschotenstraat kreeg het hoogste […]
  • Broers Leussink 2e van Nederland in ondernemerswedstrijd28 april 2015 Broers Leussink 2e van Nederland in ondernemerswedstrijd Niek en Tijn Leussink zijn tweede geworden in de strijd om de zogenoemde ZO2Z Award. Dat is de prijs voor de beste supermarktondernemer van Nederland. De broers bestieren de Jumbo […]
  • Movado start in Holten16 november 2017 Movado start in Holten Fitnessbedrijf Movado Sports uit Goor start per 1 december met een vestiging in Holten. Het fitnesscentrum opent daar een dependance in een pand aan de Oranjestraat. Daar zit nu nog […]
  • Bootcamp op De Whee9 februari 2015 Bootcamp op De Whee Bootcamp is een populaire vorm van conditietraining die vooral buiten wordt gedaan en een combinatie van sporten en fitness is. Wijkvoorziening 't Doesgoor begint komende donderdag 12 […]