Fietsendieven weer erg actief

Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. Ook werd een tweewieler bij modezaak Tuunte weggenomen. Ook bij het Goorse station is het nog steeds regelmatig raak. De politie vraagt altijd aangifte te doen en probeert fietsendieven te traceren met de inzet van zogenoemde lokfietsen. De gemeente Hof van Twente kwam in september van vorig jaar al met een bericht op de eigen website waarop tips staan hoe fietsendiefstal zou kunnen worden voorkomen. Die aanbevelingen zijn HIER te lezen.

fietsendief

Gerelateerde berichten

  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • Fietsendieven actief in Goor17 juli 2015 Fietsendieven actief in Goor Er is in de afgelopen week maar liefst zes keer aangifte gedaan van fietsendiefstal bij de politie in Goor. De tweewielers zijn allemaal in het centrum van de Hofstad weggenomen. De […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Fietsendief met dubbele buit aangehouden in de trein4 oktober 2015 Fietsendief met dubbele buit aangehouden in de trein Een 19-jarige Gorenaar is vannacht net twaalven aangehouden in de trein van Goor naar Hengelo. De jonge man had geen geldig vervoersbewijs maar wel twee fietsen bij zich. Die had hij […]
  • Doors Wide Open bij Jachtlust bestolen5 december 2015 Doors Wide Open bij Jachtlust bestolen De stichting Doors Wide Open is een groot deel van de drankvoorraad kwijt. Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een container opengebroken die achter zaal Jachtlust stond. […]