Wiekslag in actie voor Elastiekenkoers

We zitten in juni en dat betekent naast het School- en Volksfeest ook altijd de periode van de Elastiekenkoers. De organisatie is druk bezig voor de grote dag op 23 juni én in aanloop naar D-Day komen er ook allerhande cheques binnen. Zo hebben de leerlingen van OBS de Wiekslag €300 binnengehaald met de fancy fair. Dit mooie bedrag werd overhandigd aan Martin Hammer van de Stichting Elastiekenkoers.

Cheque elastiekenkoers wiekslag

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Elastiekenkoers met Schoolfeest weer door Goor6 december 2017 Elastiekenkoers met Schoolfeest weer door Goor De Elastiekenkoers zal tijdens het komende School en Volksfeest weer finishen in Goor. De goede doelenrit werd vorig jaar niet verreden nadat de kartrekkers onder leiding van Gorenaar […]
  • Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut1 juli 2020 Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut De Wiekslagschool gaat vanaf volgend schooljaar verder onder de naam OBS De Boomhut. De school op het terrein tussen de Kievitstraat en Scherpenzeelseweg wordt op dit moment verbouwd en […]
  • Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum9 december 2015 Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum De Elastiekenkoers wordt komend jaar voor het laatste jaar verreden. De organisatie heeft besloten om van de vijfde editie de laatste te maken. De eendaagse rit voor goede doelen is een […]
  • Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers13 februari 2016 Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers De vijfde en laatste editie van de Elastiekenkoers zal op donderdag 23 juni met een recordaantal van 194 deelnemers van start gaan. Gisteravond was de presentatie van de nieuwe kledij in […]