Zwaar gehavende Goorse zoekt ‘oud vrouwtje’

Ze werd afgelopen dinsdag hard van haar fiets gereden en liep daarbij flinke verwondingen op, met name aan haar gezicht. De dader koos het hazenpad en dus besloot Judith Haverkate haar gehavende gezicht met een alarmerende tekst op Facebook te zetten: “Voor welke donkerrood 45 kilometer-autootje moest ik dinsdag 31 mei om 16.00 uur uitwijken?” Het ongeval gebeurde op de parralelweg langs de Deldensestraat naast het atletiekveld. Haverkate doet verwoede pogingen om met de dader in contact te komen. “Ik wil u niet slecht maken, maar puur afhandeling van verzekering want ik krijg in ons luxe Nederland 0,00 vergoed.” Haar bril is kapot en ze moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. “Als het goed is bent u hiervoor verzekerd” aldus Haverkate die inmiddels ook de politie heeft ingeschakeld. Volgens een getuige die haar hielp na de val, zou het gaan om een “oud vrouwtje” die ook gewaarschuwd was om terug te rijden. Tevergeefs.

Update: De eigenaresse heeft zich gemeld.

Judithhaverkate1

Gerelateerde berichten

  • Fietster gewond na aanrijding op Deldensestraat7 april 2016 Fietster gewond na aanrijding op Deldensestraat Na een botsing met een bestelbus is een fietsster woensdagmiddag gewond geraakt.  Het ongeval vond plaats op de Deldensestraat in Goor. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Automobilist rijdt door na aanrijding met fietster8 november 2019 Automobilist rijdt door na aanrijding met fietster Een fietser is vanmorgen op de kruising Rembrandtstraat-Scherpenzeelseweg aangereden door een auto. De bestuurd van de wagen reed door na het incident. De vrouw reed bij haar woning weg […]
  • Weg tussen Goor en Lochem afgesloten14 januari 2019 Weg tussen Goor en Lochem afgesloten De N346 tussen Goor en Lochem was lange tijd afgesloten na een ongeval tussen drie personenauto's. Daarbij raakte een vrouw die in één van de wagens zat dusdanig gewond dat zij naar het […]