Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade

Op de N347 bij Goor zijn vanochtend twee auto’s op elkaar gebotst. In de vroege ochtend knalden de auto’s door het slechte zicht tegen elkaar. De auto’s raakten beschadigd. De automobilisten werden ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel en deze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege de nasleep van het ongeluk was één rijbaan afgesloten, het verkeer heeft daar weinig overlast van ondervonden. Foto: Kevin Last.

botsing N347 goor en rijssen kevin last

Gerelateerde berichten

  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor3 maart 2016 Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor Een ongeval waarbij vier auto's betrokken waren vanmiddag op de N347 bij de afslag naar het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar botsten de wagens tegen elkaar om nog onbekende […]
  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Automobiliste botst op verkeerslicht2 december 2019 Automobiliste botst op verkeerslicht Op de kruising nabij de Deldensestraat, de N346 met de N347, is vanochtend een automobiliste tegen een verkeerslicht gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurster is […]
  • Verkeershinder na ongeval2 februari 2016 Verkeershinder na ongeval Een ongeval vanmiddag ter hoogte van het Firezone-tankstation en de Smulposte. Twee auto's botsten op elkaar waarbij een voertuig in de sloot naast de weg belandde. Er vielen geen […]