Papegaai Lorre vijftig jaar

Het valt weinig dieren ten deel. Een feestelijke vermelding in de categorie lief en leed. Niet voor papegaai Lorre. De vogel viert vandaag namelijk haar vijftigste verjaardag én dat moet gevierd. En hoe? Ballonnen, slingers, een spandoek en een heuse abraham bij een kooi prijken in de tuin. De papegaai maakt al decennia onderdeel uit van dezelfde familie en woont na het overlijden van oma Roelink nu bij Paul en Astrid Overbeek. De vijftigste verjaardag van Lorre is dus reden voor groot feest met veel prullaria in de buurt en een eervolle vermelding op deze site.

lorre4

 

Gerelateerde berichten

  • Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE)7 december 2021 Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE) In een boom bij het speeltuintje op 't Jannink in het centrum van Goor is vandaag (dinsdag 7 december) een grote papegaai gesignaleerd. Het lijdt geen twijfel dat de vogel ergens uit een […]
  • Hannes is 50!13 november 2021 Hannes is 50! Het is feest voor Hannes van Engelen want hij viert vandaag dat hij een halve eeuw oud is. Ondanks corona wordt dat natuurlijk wel gevierd. Namens de familie wordt hij ook via deze weg […]
  • Cuno “Quneau” Wittrock ziet Abraham4 september 2021 Cuno “Quneau” Wittrock ziet Abraham Het is een Hectoriaan in hart en nieren en vandaag ziet hij Abraham. Cuno Wittrock wordt 'groen en wit zo fris' vandaag 50 jaar. De meester van de middenstip wordt in het zonnetje gezet […]
  • ‘Maupi’ ziet Abraham1 september 2021 ‘Maupi’ ziet Abraham Vandaag op 1 september ziet hij Abraham: Maurits 'Maupi' Wisselo. De Gorenaar viert die verjaardag op zijn geliefde camping met zijn vrouw Sandra, zijn hondje Lisa en uiteraard andere […]
  • Marco ten Thije ziet Abraham24 augustus 2021 Marco ten Thije ziet Abraham Hij houdt wel van een feestje en dat komt mooi uit want het bereiken van de 50 levensjaren is daar zeker een goede reden voor. Marco ten Thije ziet vandaag Abraham en dat levert hem […]