Een lang lint van vrachtwagens door Goor…

Er leek geen einde aan te komen en het getoeter was niet van de lucht maar niemand had er last van rond half twee vanmiddag. Een lange stoet van zo’n 350 vrachtwagens reed door Goor en trok veel bekijks. De trucks kwamen door Goor in het kader van de jaarlijkse Truckrun, georganiseerd voor verstandelijk gehandicapten die als bijrijder een bijzonder mooie dag beleven. De vrachtwagens zijn vanochtend van start gegaan bij De Grolsch Veste waar de hele dag diverse activiteiten zijn. De rondrit is mogelijk gemaakt door een veelvoud aan Twentse bedrijven, de zogenoemde Tukker Truckers en De Twentse Zorgcentra.

Vrachtwagensdoorgoor1

Gerelateerde berichten

  • Truck Run Hof van Twente morgen door Goor4 oktober 2019 Truck Run Hof van Twente morgen door Goor Ruim 50 vrachtwagens met daarin ook een aantal Goorse deelnemers, trekken zaterdag in colonne door de kernen van de Hof van Twente. De karavaan trekt ook door Goor. Rond 14.15 uur zullen […]
  • Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor5 oktober 2018 Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor De Truck Run Hof van Twente komt morgen ook door een zestal Goorse straten. Ruim 50 vrachtwagens zullen rond 14.15 uur via de Markeloseweg Goor binnenkomen, waarna via de Kerkstraat, […]
  • Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion21 augustus 2015 Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion De Goorse sergeant Tom Linthout kon gisteren op 'eigen' terrein zijn instructies geven aan militairen. Hij kreeg het voor elkaar om in de Grolsch Veste een oefening te organiseren. Hij […]
  • Groot feest voor Jan Bosman11 juni 2016 Groot feest voor Jan Bosman Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan […]
  • Dolende vrachtwagens en te ver omrijden19 juli 2016 Dolende vrachtwagens en te ver omrijden Het Meldpunt Molenstraat heeft de klachten gebundeld en aangeboden aan het college en de raadsleden. In totaal zijn er 120 klachten binnengekomen. Mensen in de omgeving van de Kloosterlaan […]