Constantijnschool winnaar Korenfestival Hengelo

Het zangkoor van de Prins Constantijnschool heeft gisteren het korenfestival Amusing in Hengelo gewonnen. De zangers en zangeressen onder leiding van Carla Potters werden als beste beoordeeld in de zogenoemde A-categorie voor schoolkoren. De jury roemde het enthousiasme van het koor dat vol overgave de nummers ten gehore bracht. Op het Hengelose korenfestival waren zo’n 100 koren uit binnen- en buitenland actief. Uit Goor waren in totaal een 14-tal koren actief. Zo gaven onder meer het Goors Mannenkoor, Top.nl, In Between en smartlappenkoor Ditis Goorus acte de presence in de Hengelose binnenstad.

Constantijnkoor2

Gerelateerde berichten

  • Sjoowavond in Après ski-stijl23 januari 2017 Sjoowavond in Après ski-stijl De Sjoowavond zal dit jaar in winterse sferen plaatsvinden. Tijdens de 44e editie, op vrijdag 17- en zaterdag 18 maart, zullen veel zogenoemde Après ski-nummers ten gehore worden gebracht […]
  • Grootse ‘Soapera’ Ditis Goorus in fabriekshallen TSB18 juni 2019 Grootse ‘Soapera’ Ditis Goorus in fabriekshallen TSB Het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus gaat eind september een zogenoemde 'Soapera' opvoeren in de fabriekshallen (foto) van de voormalige Twentse Stoomblekerij (TSB) aan de […]
  • Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’20 augustus 2019 Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’ Het moet een groots gebeuren worden met veel publiek in de voormalige Stoombleekerij aan de Goorse Bunschotenstraat. De voorstelling Rooje Rozen van smartlappenkoor Ditis Goorus op 27 en […]
  • Topmuziek, verjaardag GFC en frühshoppen6 oktober 2017 Topmuziek, verjaardag GFC en frühshoppen Een bomvolle agenda voor veel Goorsen dit weekend. Vanavond trappen we in De Reggehof af met Veldhuis en Kemper. Dit bekende muzikale duo (foto) staat als te doen gebruikelijk elk jaar op […]
  • Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster5 april 2018 Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster Het Goorse Schlagerkoor houdt zaterdag een namiddagconcert in de zaal van Café de Ster. Bij deze editie een speciaal sausje. Het Schlagerkoor (foto) gaat namelijk samen met het […]