Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink

Een vechtpartij op het terras bij Bar Bistro d’Olde Smidse heeft geleid tot een klopjacht van de politie op één van de vechtersbazen. De ruzie ontstond na een woordenwisseling van twee mannen die elkaar te lijf gingen. Daarbij viel een Gorenaar door het raam en raakte daarbij gewond. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De andere man ging weg om later terug te keren met een mes, aldus getuigen. Daarmee gebeurde niets. De man vertrok weer en de inmiddels gealarmeerde politie startte een klopjacht op de verdachte die niet veel later werd aangehouden op ’t Jannink.

Aanhoudingjannink

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door29 augustus 2016 Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door Het uiterst succesvolle jubileumfeest van Goorsnieuws.nl dat vorig jaar 10 jaar bestond, krijgt een vervolg. Onder de titel 'Smidse Zomeravondparty' is er komende vrijdagavond de nodige […]
  • Gewonde na vechtpartij op schoolplein Albatros (Update)24 augustus 2015 Gewonde na vechtpartij op schoolplein Albatros (Update) Ouders van kinderen die op de Goorse basisschool De Albatros zitten zijn vanmiddag met elkaar op de vuist gegaan. Getuigen en ook leerlingen zagen direct na schooltijd, rond kwart over […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • Markeloër steelt fiets in Goor9 juli 2016 Markeloër steelt fiets in Goor Een 27-jarige Markeloër is gisteren op het station in Goor aangehouden door de politie. Hij bleek een gestolen fiets bij zich te hebben. Daarnaast werd tijdens het foulleren ook een […]