De promotie van vv Twenthe in beeld…

Het was een prachtige dag gisteren voor vv Twenthe. Na de 2-1 winst op RSC is promotie naar de derde klasse een feit en dat werd groots gevierd op ’t Piepwillem en op de platte wagen in Goor. Fotograaf Patrick ter Elst legde alles vast op de gevoelige plaat en zo hebben we de dag dat Twenthe promoveerde in 2016 fraai in beeld.

Twenthepromoveertgroepsfoto2

Twenthepromoveert1

Twenthepromoveert2

Twenthepromoveert3

Twenthepromoveert4

Twenthepromoveert5

Twenthepromoveert6

Twenthepromoveert7

Twenthepromoveert7

twenthepromoveert8

twenthepromoveert9

Twenthepromoveert10

Twenthepromoveert11

twenthepromoveert12

Twenthepromoveert13

Twenthepromoveert14

Twenthepromoveert16

Twenthepromoveert15

Twenthepromoveert17

Twenthepromoveert18

twenthepromoveert19

Twenthepromoveert20

Twenthepromoveert21

Twenthepromoveert22

Twenthepromoveert23

Twenthepromoveert24

twenthepromoveert25

Twenthepromoveert26

Twenthepromoveert27

Twenthepromoveert28

twenthepromoveert29

Twenthepromoveert30

Twenthepromoveert31

Twenthepromoveert32

Twenthepromoveert33

Twenthepromoveert34

Gerelateerde berichten

  • Promotie Twenthe na verlenging tegen RSC5 juni 2016 Promotie Twenthe na verlenging tegen RSC Groot feest op sportpark 't Piepwillem. Daar won vv Twenthe de tweede en beslissende wedstrijd met 2-1 van RSC uit Rossum. Daar was wel een verlenging voor nodig. Na de 3-4 in het voordeel […]
  • Sleutelduel voor Twenthe, Hofderby voor Hector26 november 2016 Sleutelduel voor Twenthe, Hofderby voor Hector Een stap naar boven of terug bij af. Dat is de prognose voorafgaand van het uitduel van vv Twenthe, morgenmiddag in de derde klasse B tegen Albatross. Twenthe klopte twee weken geleden […]
  • Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC26 mei 2016 Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC Hector is er niet in geslaagd om de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde klasse te bereiken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra bleef op eigen veld op 1-1 steken tegen RSC. […]
  • Hector begint met nederlaag in nacompetitie22 mei 2016 Hector begint met nederlaag in nacompetitie Hector is de nacompetitie om een plek in de derde klasse begonnen met een 3-2 nederlaag. In een gelijkopgaande wedstrijd was RSC in Rossum na negentig minuten de gelukkigste. Hector kwam […]
  • Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie17 mei 2016 Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie De KNVB heeft een aanpassing gedaan in het schema van de nacompetitie waardoor sv Hector niet tegen het Enschedese Vogido speelt in een eventuele finale maar tegen stadsgenoot Twenthe. […]