Laatste viering Kleuterkerk

De Kleuterkerk is ter ziele. Wegens de geringe belangstelling is de kerk genoodzaakt te stoppen met de maandelijkse activiteit. In de Petrus en Pauluskerk kwamen om de vier weken op zondagochtend kinderen bijeen om op een speelse wijze binding te krijgen met de kerk en haar verhalen. Aanstaande zondag is de laatste kleuterkerk waar kinderen kunnen knutselen, kleuren en luisteren naar verhalen over de kerk. De laatste viering begint om 09.15 uur in de parochiezaal.

kleuterkerk1

Gerelateerde berichten

  • Kleuterkerk in parochiezaal kerk10 maart 2016 Kleuterkerk in parochiezaal kerk Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar is er komende zondag weer een Kleuterkerk in de parochiezaal van de Petrus en Paulus-kerk. Jezus vertelt een verhaal aan de grote mensen en de […]
  • Kleuterkerk over drie koningen7 januari 2016 Kleuterkerk over drie koningen Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Dit keer wordt het verhaal van de drie koningen […]
  • Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest9 december 2015 Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest De laatste Kleuterkerk van het jaar staat natuurlijk in het teken van kerst. Komende zondag  vieren de jonge kinderen in de Petrus en Paulus kerk het eindfeest van het jaar. Zo wordt er […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]
  • Twee benefietconcerten voor Oekraïne16 maart 2022 Twee benefietconcerten voor Oekraïne In Goor blijft men zich onverminderd inzetten voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Ook in culturele en muzikale zin. Voor de vereniging Hof van Twente-Kiev Pechersk worden […]