Duofiets voor bewoners Stoevelaar

De bewoners van De Stoevelaar zijn vandaag verblijd met een duo-fiets. De fiets is voorzien van trapondersteuning en dus goed te gebruiken voor de mensen in het verzorgingstehuis als ze er even op uit willen. De duofiets is mogelijk gemaakt door de zogenoemde ‘Vrienden van de Stoevelaar’die met name voor de trapondersteuning zorgden. De Vrienden van de Stoevelaar is een zelfstandige stichting die uit inkomsten van donaties, subsidies, legaten en eenmalige bijdragen extra activiteiten en voorzieningen voor bewoners van de Stoevelaar en de Wheehof bekostigen.

duofietsstoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan28 februari 2020 Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan Een nieuw Goors zangduo met de naam Duo Soul2Soul zal aankomende zaterdag 29 februari (15:00 uur) in verzorgingshuis het Stoevelaar met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Het echtpaar […]
  • Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud15 april 2017 Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag […]
  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf15 december 2015 Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf Een fraai artikel in De Telegraaf over de 95-jarige Goos Hofmans. De bewoner van het Goorse verzorgingstehuis De Stoevelaar houdt zijn geest scherp met schaken. Elke maandagmiddag speelt […]
  • Veel ontslagen bij De Stoevelaar11 december 2014 Veel ontslagen bij De Stoevelaar De Stoevelaar wordt zwaar getroffen door de aangekondigde reorganisatie van Carint Reggeland. Bij het Goorse woon-zorgcentrum vallen zo'n dertig ontslagen. In de afgelopen dagen zijn de […]