Schoolfeestboekje 2016 ziet levenslicht

In de loods is vanavond het Schoolfeestboekje gepresenteerd. Voorzitter Erwin Zwierink sprak bij de lancering tevens met de aanwezige pers over de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. De preses kan op veel vlakken hetzelfde draaiboek als vorig jaar uit de kast halen. Hij benadrukte wel dat er meer aandacht is voor het bewustzijn bij de vierders op het alcoholgebruik onder jongeren. “Nix onder de 18 is een belangrijk thema”, vertelt Zwierink. “Dat gaan we ook meer laten zien.” Ook de rokers wordt met klem verzocht om niet in de Tent te gaan roken. Verder zijn er enkele wijzigingen in de muziekagenda, waar in de komende weken op deze site en in de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws meer over wordt vermeld. Het Schoolfeestboekje valt in de komende periode op uw deurmat.

ERwin zwierink

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestboekje gepresenteerd6 juni 2018 Schoolfeestboekje gepresenteerd Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is vanavond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voorzitter Erwin Zwierink het programma toe aan […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd13 juni 2019 Schoolfeestboekje gepresenteerd Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is gisteravond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voormalig voorzitter Henk Dollekamp het […]
  • Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen28 maart 2015 Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen Het worden weer een drietal rumoerige maanden aan de Nijverheidsweg. Met de opening van de loodsen is het Schoolfeestseizoen van 2015 officieel geopend. Voorzitter Erwin Zwierink gaf de […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]