Hofwerk moet 60 werkzoekenden aan baan helpen

Het nieuwe ondernemersnetwerk Hofwerk moet nog dit jaar 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan gaan helpen. Het plan is vandaag gepresenteerd door het nieuwe ondernemersplatform en de gemeente Hof van Twente. Werklozen uit Goor en de overige kernen uit de Hof van Twente worden benaderd om deel te nemen aan een proef waarin na een gesprek over competenties een training wordt gevolgd. Tegelijkertijd worden de kandidaten onder de aandacht gebracht bij de bedrijven die zich hebben geconformeerd aan het project. Ondernemers zullen vanaf nu worden benaderd om zich vanaf 1 september aan te sluiten. De Goorse Annemieke Post is het vaste aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers van de bedrijven. Het nieuwe plan is een uitvloeisel van het werkplan Participatie dat het college van B&W deze week vaststelde.

AnnemiekepostAnnemieke Post

Gerelateerde berichten

  • Het grote publiek weet Goor nog niet te vinden23 juli 2015 Het grote publiek weet Goor nog niet te vinden Het organiserende Goor Collectief pakte voor de eerste 'Grenzeloze Donderdag' uit met extra kooplui en kramen die een braderiesfeer creëerden én diverse kinderactiviteiten waaronder een […]
  • Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis17 oktober 2018 Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis Onder de titel Samen Doen! is er op woensdag 31 oktober een banenmarkt in het gemeentehuis in Goor. Op deze banenmarkt, georganiseerd door de gemeente Hof van Twente en Werklplein Twente, […]
  • Forse daling werkzoekenden31 januari 2018 Forse daling werkzoekenden In Goor en de overige kernen van de gemeente Hof van Twente is het aantal niet werkenden en werkzoekenden fors gedaald. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek waarin er in de Hof […]
  • Goors glasvezelbedrijf samen met CBizz19 april 2016 Goors glasvezelbedrijf samen met CBizz Het Goorse bedrijf Your Fiber wordt overgenomen door het landelijke CBizz. Your Fiber is opgericht- en in eigendom van Herbert ter Morsche en richt zich vooral op het realiseren van […]
  • Vooral ouderen naar infopunt aanbieders 4 december 2014 Vooral ouderen naar infopunt aanbieders Het informatiepunt op het Schoolfeestplein waar onafhankelijk advies wordt gegeven over de te kiezen pakketten voor TV, internet en telefonie in het nieuwe jaar, wordt vooral bezocht door […]