Poging tot straatroof op Weversplein

De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De andere man trok op hetzelfde moment aan haar schouder waaraan een tas hing. Het slachtoffer had geluk dat een omstander haar aansprak waardoor de dieven schrokken en op de vlucht sloegen. De politie wil graag weten wie die omstander was. Ook andere getuigen van deze poging tot straatroof worden gevraagd zich te melden.

Weverspleinblauwezone

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Mislukte bromfietsroof op Zomerweg7 december 2016 Mislukte bromfietsroof op Zomerweg Drie personen hebben gistermiddag net na 16:00 uur geprobeerd om een man van een bromfiets te beroven. Dat gebeurde net buiten de bebouwde kom van Goor op de Zomerweg/Koerdamsweg. De […]
  • Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht27 augustus 2016 Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht Twee mannen hebben donderdag-avond geprobeerd om een 18-jarige Gorenaar te beroven. Dat gebeurde bij het fiets-tunneltje in de buurt van de Hengevelderbrug in Kerspel Goor. De jongen was […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen26 juni 2018 Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door […]