Poging tot straatroof op Weversplein

De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De andere man trok op hetzelfde moment aan haar schouder waaraan een tas hing. Het slachtoffer had geluk dat een omstander haar aansprak waardoor de dieven schrokken en op de vlucht sloegen. De politie wil graag weten wie die omstander was. Ook andere getuigen van deze poging tot straatroof worden gevraagd zich te melden.

Weverspleinblauwezone

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Lidl deze week gesloten9 juni 2020 Lidl deze week gesloten De Lidl op het Weversplein is deze week tot en met donderdag gesloten. De grote- en meest drukbezochte supermarkt van Goor wordt deze week intern verbouwd. De werkzaamheden nemen tot en […]
  • Stormschade bij Aldi16 februari 2020 Stormschade bij Aldi De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de […]
  • Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht27 augustus 2016 Mislukte poging tot straatroof, daders gezocht Twee mannen hebben donderdag-avond geprobeerd om een 18-jarige Gorenaar te beroven. Dat gebeurde bij het fiets-tunneltje in de buurt van de Hengevelderbrug in Kerspel Goor. De jongen was […]
  • Mislukte bromfietsroof op Zomerweg7 december 2016 Mislukte bromfietsroof op Zomerweg Drie personen hebben gistermiddag net na 16:00 uur geprobeerd om een man van een bromfiets te beroven. Dat gebeurde net buiten de bebouwde kom van Goor op de Zomerweg/Koerdamsweg. De […]