Groot feest voor Jan Bosman

Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan Bosman is 75 jaar en dat werd gevierd. Met een fraaie klassieke Rolls Royce werd hij opgehaald bij woonzorg-locatie De Lindehof van de JP van de Bent-stichting waar hij tegenwoordig woont. Bestemming was zaal De Bebsel waar hij samen met zijn medebewoners, begeleiders, vrienden, familie en kennissen het feest vierde. Ook werd Bosman, al een leven lang supporter van sv Hector, verrast door de groen-witten, onder meer met een eigen Hectorbal.

Janbosman2

Gerelateerde berichten

  • Jan Bosman overleden14 september 2018 Jan Bosman overleden 'Goor kent Jan en Jan kent Goor' is de treffende tekst in de rouwadvertentie in de krant van vandaag. Goor is een markante persoonlijkheid kwijt want Jan Bosman is overleden. Bosman was […]
  • Meistermacher Peter List 75 jaar!26 augustus 2018 Meistermacher Peter List 75 jaar! "Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt' schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Een lang lint van vrachtwagens door Goor…4 juni 2016 Een lang lint van vrachtwagens door Goor… Er leek geen einde aan te komen en het getoeter was niet van de lucht maar niemand had er last van rond half twee vanmiddag. Een lange stoet van zo'n 350 vrachtwagens reed door Goor en […]