Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods

Onderstaande fraaie ketting is door Eveliene Dennenbarg gevonden in de Schoolfeestloods. Ze vraagt zich terecht af wie het fraaie sieraad kwijt is. Wie het halssnoer herkent als zijn of haar eigendom kan mailen met de lief en leed-redactie.

Halsssnoer (2)

Gerelateerde berichten

  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]
  • Dylan is 18 jaar !28 juni 2020 Dylan is 18 jaar ! Dylan Dennenberg is vandaag 18 jaar geworden en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Familie en vrienden van de jonge Hectoriaan hebben daarvoor de tuin al mooi versierd en gaan er […]
  • Schoolfeestloodsen in ieder geval tot 1 april gesloten13 maart 2020 Schoolfeestloodsen in ieder geval tot 1 april gesloten De Schoolfeestloodsen blijven in ieder geval tot 1 april gesloten. Dit in verband met het Corona-virus. De opening van de loodsen zou volgende week zaterdag, 28 maart, op feestelijke […]
  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloodsen20 mei 2019 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloodsen Komende zaterdag 25 mei gaan de Schoolfeestloodsen open voor een ieder die een kijkje wil nemen bij de wagenbouwers en de Rellie. De optochtdeelnemers zijn al vanaf 1 april bezig de […]
  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]