Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods

Onderstaande fraaie ketting is door Eveliene Dennenbarg gevonden in de Schoolfeestloods. Ze vraagt zich terecht af wie het fraaie sieraad kwijt is. Wie het halssnoer herkent als zijn of haar eigendom kan mailen met de lief en leed-redactie.

Halsssnoer (2)

Gerelateerde berichten

  • Dennenberg dertig jaar koorlid17 oktober 2017 Dennenberg dertig jaar koorlid Eveliene Dennenberg (foto) is tijdens de repetitie van de Shining Stars gehuldigd voor 30 jaar lidmaatschap. Ze is begonnen bij kinderkoor de Rakkertjes en later doorgegaan naar […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods23 november 2016 Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods Er zijn plannen voor de bouw van een nieuwe Schoolfeestloods aan de Nijverheidsweg. Die loods moet op de plek komen van de ijzeren loods naast de permanente Schoolfeestloods en de […]
  • Schoolfeestloodsen opgeruimd en klaar voor verbouwing2 juli 2017 Schoolfeestloodsen opgeruimd en klaar voor verbouwing Het is de traditionele afsluiting van het Schoolfeestseizoen voor de Goorse wagenbouwers. Schoolfeest 10 was gisteren weer gezellig met een biertje een barbecue en muziek in de […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]