Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM

Het is inmiddels een traditie die niet meer weg is te denken uit het pallet van gebruiken tijdens het Feest der Feesten. De verkiezing van de mooiste Schoolfeesthit aller tijden. Dat is al jarenlang het gevoelige Schoolfeest in de hemel, gezongen door Paul Schabbink. Daarachter laat de ranglijst nog wel verschuivingen zien ook met de komst van jaarlijks nieuwe nummers. Inmiddels zijn er zo’n 70 Schoolfeestnummers van diverse pluimage opgenomen in de lijst waaruit er door de stemmers die kunnen worden uitgekozen. De 25 songs met de meeste stemmen worden op Schoolfeestvrijdag 24 juni tussen 15.00 uur en 18.00 uur uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Stemmen kan via deze LINK.Schoolfeesttop25

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar20 juni 2015 ‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar Een nieuw Schoolfeestlied maakt dit jaar zijn debuut in de Tente. Vanmiddag was 'Bier en Vet' voor het eerst op Hofstreek FM te horen. Geschreven door Paul Schabbink, gemixt door Jeroen […]
  • Organist Terra in radioportret2 juni 2017 Organist Terra in radioportret Herman Terra wordt komende zondag (1e Pinksterdag) gepotretteerd door de lokale radiozender Hofstreek FM. De in Goor woonachtige Terra was 24 jaar werkzaam als gymleraar en groepsleider […]