Schoolfeestkrant vanaf vandaag op de mat

De Schoolfeestkrant is uit. De zevende uitgave van de krant die sinds 2009 wordt uitgebracht door Goorsnieuws.nl bevat alle wetenswaardigheden rond het Goors School- en Volksfeest en achtergrond-verhalen met diverse betrokkenen. Zo zijn interviews te lezen met de Drachtster Schoolfeestvierder Rico Jalink en musicus Rogier Lentelink. Daarnaast ook aandacht voor de nu 100 jaar geleden geboren filmmaker Bert Haanstra en zijn gevoel bij het Feest der feesten, de archieven van het Schoolfeest én een voorbeschouwing op de allegorische optocht met onder meer het Franse showorkest La Vaillante. De kranten rolden gisteren van de pers en het eerste exemplaar is voor Geert Wolff. Gorenaar tot in de vezels en tijdens het Schoolfeestweekeinde vooral in de weer met de camera’s van Hofstreek TV dat ook dit jaar weer uitpakt met live-uitzendingen en reportages. De Schoolfeestkrant wordt vanaf vandaag tot en met maandag bezorgd en is ook online te lezen via deze LINK en de banner bovenaan de site.

Wolffschoolfeestkrant4Geert Wolff leest het eerste exemplaar van de Schoolfeestkrant 2016

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV16 mei 2017 Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude […]
  • Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online1 juni 2017 Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)14 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (1)  - Over exact een week begint de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. In de komende dagen blikken we in deze rubriek vooruit. De aftrap wordt verricht door de senioren. Dan […]
  • Opbouw Schoolfeest-tent gaat beginnen13 juni 2016 Opbouw Schoolfeest-tent gaat beginnen De hekken zijn geplaatst en de eerste 'keet' is ook al neergezet op het Schoolfeestplein. Vandaag gaat het beginnen. De opbouw van de Schoolfeesttent. Voor vele Gorenaren hét moment dat […]