Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden

Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van nachtvissers. Omwonenden klagen al jaren over de vissers die zich te nadrukkelijk laten gelden tijdens het vissen in de nachtelijke uren. Volgens de gemeente Hof van Twente komen er wekelijks klachten over geluidsoverlast binnen van omwonenden. Vissen in de retentievijver mag nu alleen nog maar van zonsopgang tot zonsondergang. Er zal een bord worden geplaatst waarop dat wordt aangegeven. Het verbod om s’nachts te vissen geldt niet voor de overige vijvers in Goor zoals de visplaatsen op de Kevelhammerhoek.

Retentievijverkloosterlaan1

Gerelateerde berichten

  • Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod21 juni 2016 Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze […]
  • Strijd om visvijver laait weer op25 oktober 2016 Strijd om visvijver laait weer op Een grote bouwlamp vanuit de tuin van omwonende Goorhuis leidde gisteravond een nieuwe episode in, in de strijd om de retentie-vijver aan de Kloosterlaan. Daar is op zijn verzoek een […]
  • Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver5 augustus 2016 Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver Er is een gerede kans dat er 's nachts toch weer gevist mag worden aan de Heeckeren-vijver. Burgemeester Nauta stelde half juni een verbod in op het nachtelijk hengelen in de […]
  • Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein29 augustus 2017 Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein Vrachtwagens die de winkels op het Weversplein willen bevoorraden kunnen dat vanaf 11 september aanstaande niet meer doen tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Ook op 't Jannink en De Weverij is […]
  • Hardrijders ergeren Gorenaren1 juli 2016 Hardrijders ergeren Gorenaren Het te hard rijden in de bebouwde kom is de grootste ergernis van de Gorenaar. Dat blijkt uit een poll van deze site. De steekproef gaf aan dat uit een keuze van vier veel voorkomende […]