Schoolfeest in het kort (4)

Schoolfeestnieuws in het kort

– De Goorse wagenbouwers roeren zich niet alleen in de Schoolfeestloods. Ook op social media worden allerlei rookgordijnen opgetrokken of tipjes van de sluier gelicht. Zo is er een Facebook-pagina onder naam Cava Victorie die een duidelijke link heeft naar de allegorische optocht van volgende week zondag. Over wijngaarden en bijzondere wijn die zelfs verloot wordt via de digitale snelweg.

– Hofstreek TV laat iedereen morgen alweer in de stemming komen voor dat wat een week later staat te gebeuren. De lokale omroep zendt een samenvatting van de optocht van vorig jaar uit. De uitzending begint om 12.00 uur. Er zijn herhalingen om 14.00 uur, 16.00 uur en 18.00 uur.

– Dit jaar krijgen de Goorse kinderen ook weer een eigen Schoolfeestboekje waarin hun programma vermeld wordt. De scholen krijgen “Dolle pret met Bart Juwett” op het Schoolfeestpodium te zien, komende donderdag. In het boekje ook een voorbeschouwing op de kinderoptocht van volgende week zaterdagmiddag. De kinderen krijgen dit jaar uiteraard ook weer kermis-bonnen.