Schoolfeestnieuws in het kort (5)

– Hofstreek FM, dat deze periode is omgedoopt tot Schoolfeestradio, gaat nog één keer terug naar de Seniorentocht. Vrijdag kunnen alle senioren in een uitzending van twee uur de trip naar Duitsland nog eens herbeleven. De uitzending begint om 10.00 uur.

– Voor De Rellie is het Schoolfeest nu ook officieus begonnen. De wagenbouwers hadden gisteravond hun traditionele Rellings Night bij de Ster. Vandaag zijn de mannen nog in de loods, waarna morgen bij De Buddy´s de laatste puntjes op de i worden gezet.

– Voor mensen die de Schoolfeestkrant nog niet in goede orde hebben ontvangen, kunnen vanaf zondag een exemplaar afhalen bij Albert Heijn of Tankstation Shell van Alwie Hoek. Hij is uiteraard ook online beschikbaar.

Schoolfeestnieuws in het kort

 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)15 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De Schoolfeesttent is gearriveerd. Vanochtend kwam tentenbouwer De Weerd met een aantal vrachtwagens waarmee de tentdelen zijn vervoerd. Er is daarna direct begonnen met de opbouw. […]
  • Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd14 oktober 2017 Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd Het was verwacht en uitgekomen. Tijdens de jaarvergaderging van de Goorse Biertent Rellie is Jan Roelofsen gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Ate Brunnekreef die de voorzittershamer […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]