Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging

De Hermandad heeft een grootschalige razzia gehouden in Goor en omgeving. Samen met de  Landelijke Politie Eenheid, de belastingdienst, douane, sportvisserij Oost-Nederland en de boa’s zijn in het afgelopen etmaal meerdere controles uitgevoerd. In totaal bleken vier automobilisten te veel alcohol in hun bloed te hebben. De acties waren er tevens op gericht om de woninginbraken tegen te gaan. Twee personen zijn aangehouden na een achtervolging in Markelo en nog eens twee voertuigen werden ingenomen door de belastingdienst. Daarnaast werden er nog een aantal kleine bekeuringen uitgedeeld en waren er een aantal drugscontroles.

Politieactie

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Goorse blaast 0,65 promille6 april 2015 Goorse blaast 0,65 promille Een jonge Goorse is gisteren in Diepenheim aangehouden door de politie. De 27-jarige vrouw werd daar op de Deldensestraat aangehouden en moest blazen. Ze bleek 295 ugl oftwel 0,65 […]
  • Goor en de doorgesnoven neusjes…12 januari 2016 Goor en de doorgesnoven neusjes… Snuivende, rokende en trippende jongeren. Vorige week werden we op deze nieuwssite gewezen op het bericht dat drugsgebruik onder de Goorse jeugd toeneemt. Vanuit mijn werk in het onderwijs […]
  • Dronken vrouw botst op twee auto’s12 oktober 2014 Dronken vrouw botst op twee auto’s Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto's aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar […]