Rellie roert zich in regio op plaats(en) delict

De Rellie is op en top geprepareerd voor de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. Zoveel is duidelijk een paar dagen voor de moeder aller tentfeesten. Het markante gezelschap was vanochtend al vroeg uit de veren om overige wagenbouwers te verrassen tijdens het ontwaken. Een aantal van hen zal ongetwijfeld hebben gedacht dat Goor vannacht is getroffen door een bloedbad. Tuintjes, stoepen, parkeerplaatsen zijn op veel plekken getransformeerd tot plaats delict. Ook in Hengevelde troffen ze een zogenoemde chalk outline aan bij de entree van het zomerfeest. Nadien zetten de Rellie-leden koers richting de Buddy’s, waar de laatste vergadering op de rol staat. Als te doen gebruikelijk werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.   RelliePD6

JUBILARISSEN
20 jaar
– AJ Visser 20 jaar

25 jaar
– Gerjo Klein Horsman
– John Faber
– Peter Boeijen

30 jaar
– Eric Nijhof
– Frank Braamhaar

35 jaar
– Hennie Smit
– Willy Snijders
– Willem Wolfs
– Gerrit van Ginkel

40 jaar
– Bennie vd Kolk

60 jaar
– Jan Tieman (erelid)

relliejubilarissen2016De jubilarissen van De Rellie met in het rode overhemd erelid Jan Tieman, 60 jaar lid van de groep.

Hieronder nog een overzicht van een aantal plaats(en) delict. Met de actie roert de Rellie zich in aanloop naar de Allegorische Optocht van volgende week, waar we ongetwijfeld ook iets terugzien van dit thema:

RelliePD3 RelliePD2 RelliePD1 RelliePD4 RelliePD5 RelliePD7 RelliePD8 RelliePD9