Schoolfeestnieuws in het kort (6)

Schoolfeestnieuws in het kort

– Een bijzonder jubileum voor de familie Harperink van de wagenbouwgroep Dom Vedan. De Optocht kent dit jaar een bijzonder jubileum: Een optelsom leert dat Johan Harperink en zijn vrouw en zoon Nicky samen voor de 100e keer aan de grote optocht mee doen. Johan Harperink is dan voor het 52e jaar actief, zijn vrouw 30 jaar en zoon Nicky 18 jaar. Ter gelegenheid van dit speciale jubileum kreeg het gezin een speciaal ontworpen gouden speld overhandigd.

Dionne Roetgerink en Sabrine de Wit hebben de laatste editie van ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’ gewonnen. Zij verdienden 20 Schoolfeestpenningen met het radiospel van Hofstreek FM. Ze waren de snelste bij gebouw Tuindorp in De Wheeme waar ze na aanwijzingen naartoe gingen om de vlag daar te vinden.

– De leden van de GVD hebben Koning Willem Alexander en zijn vrouw Maxima uitgenodigd voor een hernieuwd bezoek aan Goor maar dan dit keer tijdens de allegorische optocht. De mannen die meedoen bij de kleine groepen gaan Koninklijk de optocht in en hebben daarvoor zelfs een speciaal monarchisch wapen laten ontwikkelen.