Doesgoor weer in het teken van de Bingo

De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 uur en de kosten zijn € 5,–per persoon.  U kunt wel diverse prijzen winnen. Toch wel lekker zo na een Schoolfeestweekend. Voor meer informatie kunt u bellen met Ida Olydam 06-14784749.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Seniorenbingo op ’t Doesgoor27 januari 2015 Seniorenbingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor is komende donderdag weer het decor voor de maandelijkse seniorenbingo. Er zijn fraaie prijzen te winnen voor een inschrijfbedrag van 5 euro per persoon. Koffie […]
  • De laatste seniorenbingo van 201515 december 2015 De laatste seniorenbingo van 2015 De laatste bingo van het jaar. Bij wijkvoorziening ’t Doesgoor gaan de donderdag de laatste balletjes door de kantine met mooie prijzen. De aanvang van de bingo is 14.00 uur en duurt tot […]
  • Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor19 april 2016 Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Paasbingo bij ’t Doesgoor23 maart 2015 Paasbingo bij ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdagmiddag een Paasbingo voor senioren. Vanaf twee uur zullen de ballen weer vallen in de kantine van sv Hector aan de Pluvierstraat. […]
  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]